ממה נגרם לדעתך הקרע.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/12/2018 | 12:29 | מאת: כאב במפרק ירך

עברתי פציעה במפרק הירך לאחר שנפלתי מסולם מגובה 2 מטר על הברך.כלפי מטה עם כל המשקל גוף על הרגל. היו לי כאבים חזקים בברך ולאחר חודשיים התגלה קרע במפרק הירך בלברום ובשריר הגלוטוס מדיוס. 8 שנים לפני הנפילה היה לי כאב קל במשך כמה חודשים בודדים ברגל הנגדית בירך (תחושה של שריר שתפוס) והכאב היה מוקרן לרגל של הפציעה 8 שנים לפני. חשוב לציין שהתחושה הזאת 8 שנים לפני חלפה ולא הייתה ואפילו נשכחה מהתודעה. האם יכול להיות שלא הפציעה גרמה לקרע במפרק הירך אלא איזה תחושה מוזרה 8 שנים לפני כן? חשוב לי לציין הפציעה קרתה בגיל 20 והתחושה המציקה ברגל הנגדית הייתה בגיל 12..האם בן אדם יכול להיות עם קרע כזה מאסיבי כמו שהיה לי בגלוטוס בלי להתלונן עליו 8 שנים.או שזה קרה מהנפילה על הברך

עיקרון יסודי ברפואה ובמדע בכלל הוא שההסבר הפשוט ביותר הנו הנכון. במקרה שלך יש סיפור של נפילה מסולם וחבלה . מה פשוט מכך?.

01/01/2019 | 11:20 | מאת: תודה

תודה רבה פשוט מנסים להאשים איזה כאב משנת 2008 ולתת לו מקום שהוא הגורם לפציעה הקשה ולא הנפילה.. תודה על תשובתך

מנהל פורום אורתופדיה