שחיקה ניכרת במפרקי הירך וכאבים בגו תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/12/2018 | 15:06 | מאת: מירי

אני סובלת משחיקה ניכרת במפרקי הירך ויש לי צליעה אנטלגית ניכרת בנוסף בסיט טי רואים ליסטזיס ניווני l4-5 ללא הצרות התעלה לאחרונה יש לי הקרנה לרגל ימין במיוחד עם נימול ברגל . רופא גו מומחה המליץ קודם לנתח את מפרקי הירך כי לדעתו זו עיקר המגבלה האם ניתן לנתח במצב כזה את מפרקי הירך מבלי לטפל בבעיה בגו

התשובה בידיך שכן רק את יודעת מה מידת ההפרעה . באופן עקרוני עדיף ללכת מן הפריפריה למרכז כלומר לפתור את בעית מפרקי הירכיים תחילה בין השאר משו םהעובדה שהטיפול בירכיים ישנה את היציבה שלך מה ששפיע על הגב.

מנהל פורום אורתופדיה