כאב צוואר - בפעם השניה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/12/2018 | 22:58 | מאת: רמי

היי דוקטור! לפני 4 ימים התחילו לי כאב צוואר ושכמות, הכאב הוא חזק מאוד בבוקר ומתמתן בהמשך היום(אך עדיין מאוד כואב), בבוקר איני מסוגל להזיז את הראש למטה עם הסנטר לחזה(לצדדים אין בעיה), היה לי כבר אותו מקרה לפני 4 חודשים וזה עבר, עשיתי בזמנו צילום ומצאו 2 בלטים בין חוליות c2 ו c3 ל c4 , מה ניתן לעשות כדי להקל על הכאב? אני נמצא כרגע בחו״ל והכדור שקיבלתי הינו Celaxib 200mg , האם לחמם את האיזור זה טוב? לעשות מתיחות? אודה לך לעצה לבן אדם סובל. תודה מראש!!!

ראשית כפי שכבר התנסית יש סיכוי טוב שהכאב יעבור במהר. בנתיים אתה יכוללהוסיף ללתרופה שקבלת גם תרופה נגד כאב ( פרהצטמול אין צורך במרשם) . מתיחות מקילות.

מנהל פורום אורתופדיה