כאב בעצם השכם שמקרין ליד ורגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/12/2018 | 18:00 | מאת: ליגור מ

שלום, בן 30 בעל משקל תקין לא מעשן ללא תרופות קבועות. מדי תקופה של כחצי שנה ישנו כאב נקודתי מתחת לעצם השכם בצד הימין. הכאב מקרין לכאב נוירולוגי בכף היד וכף הרגל. כמו כן יש הרגשה של קשיחות בשרירים באותו צד. הכאב עובר ללא טיפול לאחר כחודש ימים.. לאחר בדיקה של אורתופד נתן טיפול תרופתי שלא ממש עזר וחזר שוב לאחר כחצי שנה. צילום לא הראה דבר,הכל תקין. בדיקת נוירולוג לא מצא דבר ונאמר שמדובר בבעיה אורתופדית . כמו כן בצעתי קורס של טיפול כירופרקטי. האם יש איזשהו טיפול מומלץ לבעיה מהסוג הזה שבא וחוזרת כל חצי שנה בערך. האם מומלץ לפנות ולנסות רופא אחר..אורתופד או נוירולוג.. אשמח לייעוץ בנושא. תודה רבה.

רוב המידע הנחוץ לצורךאבחנה - שהיא תנאי לטיפול הגיוני- מתקבל מבדיקה גופנית מפורטת וכמובן ראיון מפורט. אינך מציינת דבר אודות ממצאי הבדיקה הגופנית . נראה שכדאי שתפני לבדיקה חוזרת על ידי אורתופד /נוירולוג

מנהל פורום אורתופדיה