כאבי גב ומתחת למפשעה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/12/2018 | 16:11 | מאת: לירון

שלום ד"ר בת 29 בריאה. בתקופה האחרונה סובלת מדקירות כאבים חדים למטה למטה.מתחת למפשעה קרוב למפרקי הירך. לא בצד מסויים. באמצע. במגע במקום כואב יותר. חימום עוזר.יש תנוחות שהכאב מורגש יותר ויש תנוחות שמרגיעות את הכאב. שכיבה על הגב לרוב מרגיעה . אציין שזה מגיע בגלים במהלך היום אך זה לרוב אחרי מתן שתן או יציאות בשירותים או אחרי קימה בבוקר . לא כאב משבית אך מציק מאד. נשללה בעיה גיניקולוגית. בקע או דלקת בשתן. האם יתכן שזה כאב אורטופדי מוקרן? הגב התחתון גם כואב מדי פעם. וגם בצידי הישבן .אני רזה מאד ומרימה לא מעט את הילדה שלי בת השנתיים אודה לחוות דעתך המקצועית

מקור הכאב יכול להיות אחד מיני רבים כמו בעיה במפרק הירך , בעיה בעצמות החיק , בעיה בעצמות שמסביב למפרק הירך, בעיה בגיד של שריר המפעיל את מפרק הירך ועוד.

מנהל פורום אורתופדיה