עמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/12/2018 | 02:36 | מאת: שיר

שלום, לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח בעמו"ש צווארי, הרחבה של המילמינקטומיה C5-C6 וכריתה שלום, לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח בעמו"ש צווארי, הרחבה של המילמינקטומיה C5-C6 וכריתה של שוואנומה מצד שמאל. (לא נכרתה במלואה, הושארה שארית). מאז אני סובלת מכאבים יותר חזקים מלפני הניתוח, כאבים עזים לאורך יד שמל וזרמים וכאבים בצוואר אחורי. כעת לבדיקת יציבות בוצע צילום רנטגן: ממצאים: לאחר למינקטומיה, יישור הלורדוזיס, התרחבות פורמינלית C5-C6 משמאל. התבלטות הרקמות הרכות בצוואר משמאל, אין לשלול אמפיזמה, שינויים פוסט- אופרטיבים? התור לרופא בעוד שבועעים ואני קצת דואגת, האם הצילום זוהה משהו לא טוב, הגורם לכאבים? לא הבנתי את משמעות הפיענוח. אשמח להסבר במידה ואפשרי. תודה.

אין בפיענוח מידע המסביר את כאביך. הפענוח מתאר ממצאים רגילים אחר ניתוח בנוסף לנפיחות בשרירי הצוואר שסיבתתם לא ברורה

מנהל פורום אורתופדיה