כפות רגלים קפואות וכאבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/12/2018 | 17:05 | מאת: ליאת

שלום רב, אבי בן 88 סובל מזה שנים רבות מכפות רגלים קפואות וכן מכאבים, במיוחד בלילה. בעיה זו מחמירה עם השנים והפכה לבלתי נסבלת. הוא נבדק מבחינת כלי הדם ומבחינה אורטופדית והכל תקין. טופל בעבר בתרופה - ליריקה שעזרה לו אך היה חשש לפגיעה נורולוגיתולכן הופסק הטיפול. האם מנסיונכם ידוע לכם על סיבות נוספות בגינן תתכן בעיה כזו? כרגע אנו אובדי עצות ולא יודעים מה ניתן לעשות? למי לפנות? ואיך לעזור לאבא שסובל. אודה לתשובתכם.

האם הוא מקבל סטטין מה מצב הB12

18/12/2018 | 10:25 | מאת: ליאת

תודה רב על התייחסותך. תוצאות ה B12 - 534pmol/L, ומקבל קרסטור, תיקון - אבי בן 78 ולא 88 כפי שכתבתי בפנייה. אשמח לתגובתך.

מנהל פורום אורתופדיה