כאב במותן העליונה המקרין לרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/11/2018 | 22:25 | מאת: אשת מקצוע

כאב במותן העליונה המקרין סוג של כאב עצבי לאורך כל הרגל ונמשך כחודשיים . האם יכול להיות מוחרף / להגרם עי הליכה עם פאוצ' במשקל 1-1.5 קג

את מגלה מעט מדי מידע הקשור לכאב שלך מכדי שאוכל לנחש תשובה לשאלתך

27/11/2018 | 19:36 | מאת: אשת מקצוע

אני אשמח לתת כל מידע נחוץ . בצילום מפרק הירך לא אובחנה בעיה, כאבים במפרק הירך יוחסו לגב תחתון. מאז האבחנה הבעיה החריפה , הכאבים התפשטו גם לאורך כל הרגל וגם במנוחה. בשלב זה אותר בטיפול פסיותרפי מוקד במותן העליונה.באם איני יודעת מה עוד להוסיף - אני אודה לך באם תשיב ברמה עקרונית - האם הליכה עם פאוץ במשקל עד 1.5 קג עלולה לגרום או להחריף בעיה הקשורה בגב תחתון.

מנהל פורום אורתופדיה