פלנטר פשיאטיס חזר שוב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/11/2018 | 21:38 | מאת: אורי

אהלן, שמי אורי, אני בן 20, מתאמן, ובריא בדרך כלל. סבלתי בעבר מפלנטר פשיאטיס שהגיע לרמה שבגללו התפטרתי מהעבודה וכאב לי אפילו לצאת לראות סרט בקולנוע. למזלי הבעיה נפטרה בקלות יחסית, לאחר נטילת כדורי Alcoxia במשך שבועיים וטיפול פיזותרפי בגלים קצרים. הבעיה היא שעכשיו לאחר כשנה אני מרגיש את הכאבים מתחילים לחזור. (לא באותה החומרה). הייתי רוצה לדעת אם זה מסוכן ליטול שוב את הכדורים? והאם יש טיפול אחר שאוכל לעשות? העבודה שלי כוללת המון הליכה, ואני מפחד שזה ימשיך לחזור שוב ושוב, ולקחת כל פעם שזה חוזר כדורים נשמע כמו לא הדבר הכי בריא שיש. אשמח לדעת על: 1. איך אפשר לטפל בבעיה ביעילות ובזריזות? 2. איך אפשר לוודא שזה לא יחזור שוב? 3. האם נטילת Alcoxia מסוכנת? תודה מראש, אורי

הצעתי היא שאל תהיה הרופא של עצמך ופנה לבדיקה על ידי אורתופד . אין סכנה בטבליות ארקוקסיה

מנהל פורום אורתופדיה