שבר תלישה וולרי זעיר בזרת כף יד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/11/2018 | 15:31 | מאת: זוהראל

לפני שבועיים שברתי זרת בכף היד אחרי צילום האורטופד אמר שזה שבר תלישה וולרי של האצבע הוא אמר עד שלוש שבועות זה אמור להישתפר עבר כבר שבועיים ועדיין האצבע (לא נפוחה) אבל כואבת ומשותקת אני לא מצליח להזיז ולקפל האם זה נורמלי לשבר תלישה וולרי ? והאם אני אמור לעשות פיזוטרפיה או שלחכות עד שזה יחלים לגמרי ? בתודה מראש

לא ברור מדבריך היכן בדיוק השבר . באופן כללי זמן ההחלמה מפגיעה במפרק( שבר תלישה קורה תמיד סמוך למפרק) הוא כ-6-8 שבועות ריפוי בעיסוק/ פיסיותרפיה יכולים לקדם את המהלך.

מנהל פורום אורתופדיה