כאב בשוק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/03/2000 | 14:28 | מאת: בן

שלום רב שלחתי שאלה עוד ב28 לחודש בקשר לכאב בשוק. עוד לא נענתי ובינתיים הכאב ממשיך והחל להתפשט כלפי מעלה . מה שאני רואה אז בחיבור בין השוק לירך מאחורי הברך יש וריד בולט כחול וגם יש מאין כאב של תפוס. בקיצור מרגיש כבר את כל הרגל. אודה לך אם תענה בהקדם האפשרי. בתודה מראש הממתין

שלום בן, אני מתנצל שכן תשובה לשאלתך נשלחה כבר לפני יומיים אך כתוצאה מתקלה לא התקבלה באתר. אינני יודע אם הווריד שאתה מתאר קשור לכאב. אני ממליץ שתפנה בהקדם לרופא שכן בנוסף לבעיות שתיארתי בתשובתי הקודמת ולאור התפשטות הכאב ייתכן שהמדובר בקריש דם בוורידי הרגל שעלול לחייב טיפול רפואי דחוף. ד"ר רון למדן

מנהל פורום אורתופדיה