כאבי גב אמצעי מימין בנשימה עמוקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/11/2018 | 19:36 | מאת: יעל

שלום, מזה מס' ימים שסובלת מכאבי גב בזמן נשימות עמוקות, בגב באמצעי (לא עליון ולא תחתון) אך מצידו הימני. הכאב לא ברמה של תופת, אבל לא מאפשר לנשום נשימות עמוקות כלל. הרגשתי זאת לראשונה כאשר קמתי בבוקר. יחד עם זאת הופיעו כאבים בצוואר בצד ימין שבנתיים נראו כי חלפו. האם זה ייתכן כתוצאה מקור שנכנס לחדר במהלך הלילה? (החלון מעל ראשי והיה פתוח מעט בלילה). חוץ מזה, הולכת, יושבת, עומדת ומתפקדת כרגיל. בימים האחרונים הכאב בגב בעת נשימה מתחיל להיות מוחש במיוחד בשעות אחה"צ לכיוון הערב והלילה. מטריד רק בנשימות עמוקות אך מאד מטריד. פשוט נשימה עמוקה לא באה בחשבון. אני לא משתעלת ואין לי כאבים בחזה מקדימה. על מה הדבר יכול להצביע?

פגיעה מסיבה כל שהיא בצלע או בקרום העוטף אותה אובעצב הבין צלעי.

18/11/2018 | 09:20 | מאת: יעל

תודה! וזה אמור לחלוף לבד? יש לציין כי כשאני שוכבת במיטה על צד ימין אני חשה את הכאב. ובצד הזה יש כאב בעת נשימה עמוקה.

12/06/2019 | 12:47 | מאת: רון

יעל, גם לי תופעות כאלה בדיוק, כבר יודעת ממה זה ומה הטיפול? תודה

מנהל פורום אורתופדיה