פגיעה ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/01/2003 | 16:14 | מאת: ברבר

שלום לפני כ-10 ימים נפלתי מכסא על צד שמאל. קיבלתי מכה חזקה מאוד בחלק העליון של הרגל. האיזור התנפח מעט אולם לא נוצר שטף דם. אין לי כל הפרעה בתנועה ואינני מרגיש כאב באופן שוטף. הבעייה היא שבנקודה מסויימת (נקודה בגודל של מטבע של חצי שקל) יש לי כאב (רק בנגיעה). מדובר בכאב חזק מאוד, חד ומתמשך אשר מורגש בזמן הנגיעה וזמן קצר אחריה. את הכאב התחלתי להרגיש מייד אחרי הנפילה והוא נמשך עד היום ללא שיפור. הייתי אצל רופא וגם ביצעתי צילום אשר לא מראה כלום. הרופה נתן לי משחה ואמר שלדעתו זה מהמכה החזקה ושזה צריך לעבור תוך 10 ימים. בד"כ לא הייתי כותב בפורום הזה אחרי ביקור אצל רופא אולם מדובר על כאב כל כך חד וכואב (יותר כמו הרגשה של שפשוף חזק) עד שלא נראה הגיוני שזו רק מכה יבשה. תודה ברבר

מכה יבשה משמעותה מכה ללא דימום .במוסןזה מדובר אמנם במכה יבשה. מדוע יש לך רגישות יתר בנקודה מסויימת קשה לדעת. לו היית מדייק בתאור,0 מה פרוש קצה עליון של הרגל, שהרי ברגל יש ירך ברך שוק קרסול וכף רגל.) יתכן ויכולתי להתקרב לפתרון

24/01/2003 | 23:00 | מאת: ברבר

מדובר בצד שמאל של ירך שמאל בחלק העליון ביותר של הרגל, ממש היכן שמתחילה עצם האגן. וזה עדיין כואב מאוד בנגיעה.

מנהל פורום אורתופדיה