בדיקות כתוצאה מכאבים בברך שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/11/2018 | 08:53 | מאת: מיכל

בוקר טוב אני סובלת מכאבי ברך שמאל לא יכולה לכופף את הברך וליישר עברתי מיפוי עצמות ובדיקת MRI ברך והתוצאה במיפוי עצם בדיקת מיפוי כל הגוף עקמת קלה של עמוד השידרה הודגמה קליטה מוגברת מינימלית בפטלות,ראש פיבולה ימנית.יא סדירות קלה בקליטת חומר בחלקו מקורב של טיביה שמאלית.קליטה מוגברת קלה בבסיסי הבהונות ממצאים שתוארו קלים יכולים להתאים לשינויים אוסטוארטריתים טנדיניטיס.ובבדיקת MRI הממצאים ללא עידות לשברים ובצקות או אוסטיאונקרוזיס הרצועות הצולבות והרצועות הקולטרליות הודגמו שמורות. אות חריג ידוע במרקם מעבר גוף קרן אחורי של ה MM אשר לא מערב את המישטחים הפירקיים ואין להגדירו כקרע. ה LM ללא ממצא חריג.המנגנון המיישר מודגם שמור.חשד להופעת סדק קטן בסחוס הפיקה,אך יתכן ומדובר בארטיפקט תזוזה.הודגם נוזל תוך פירקי בכמות פיזיולוגית.ללא עידות ליצירת ציסטה פופליטיאלית.בצקת קלהבמשטחי שומן תת עוריים ללא שינוי מה אפשר לעשות אם כאב הברך המליצו על ניתוח וכרגע אף אחד לא מנתח את הבעיה בברך אודה לך על ההתייחסות

על פי תאורך נראה שהברך שלך בריאה. צריך לברר מה מצב מפרק הירך (שמחלה שלו עלולה לגרום לכאב ברך) . אם אין ממצא אחר הפתרון הו א בניתוח "חוקר" ארתרוסקופי.

מנהל פורום אורתופדיה