לפני שנתיים שברתי את עצם הזנב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/11/2018 | 23:52 | מאת: גלי

מאז אני עוד סובלת מכאבים נקודתיים. בהליכה,בשכיבה,בישיבה. מורחת וולטרן ומקל עליי. בצילום האחרון לפני כמה חודשים שעשיתי אמרו שהכל תקין. הפנו אותי לפיזיוטרפיה .. האורטופד אמר שיש מכשיר חשמלי שמעביר זרמים לעצם ומרגיע כאבים. השאלה שלי .. איזה עוד טיפולים יש חוץ ממכשיר חשמלי? האם הפיזיוטרפיה תקל עליי?

אינני מכיר מחשיר חשמלית שמעביר זרם לעצם. יש שיטות טיפול כלליות של" חימום עמוק" על ידי גלי על שמע וגלים קצרים בשניםאחרונות עלת ההפופלריותשלקרני לייזר רך. יש שיטת מסג' ( צרפתית) שבה מעסיםאת עצם הזנב עלידי הכנסת אצבע לפי הטבעת ויש שיטות של הזרקה מקומית ואף צריבה בגלי רדיו.

מנהל פורום אורתופדיה