קנאקים ואי נוחות בכף רגל ממדרסי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/11/2018 | 08:43 | מאת: אופיר

כשבועיים אני עם מדרסים של גרפיט חדשים בעקבות קריסת כף רגל ועדיין מרגיש חנוק בכף רגל עם קנאקים בבוהן,יש לציין שאני עם נעליים עם מידת רוחב של 4E . הלכתי לחנות ששם רכשתי אך הטכנאי אמר לי לתת לזה עוד זמן. יש לציין שהלכתי יום אחד ללא והרגשתי ממש טוב ומאוורר ברגל,מה עליי לעשות?

קריסת כףהרגל כשלעצמה אינה סיבה למדרס אלא אם כן היא מלווה בכאב אותו ניתן להפיג על ידי שינוי הביומכניקה בעזרת מדרס. אם לא סבלת מכאב לפני שהתחלת ללכת עם המדרס לא פלא שאינך חש בנוח.

מנהל פורום אורתופדיה