בלט ופריצה בוואר ואימוני כושר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/11/2018 | 22:38 | מאת: דניאל

היי בשל כאבים שהורגשו לאחר תאונות דרכים בכל אימון קל מאוד הרגשתי כאבים וזו תוצאת הבדיקות mri C4-C5-פריצה מרכזית קטנה הנושקת לש' התקאלי ללא לחץ על החוט C5-C6-בלט דיסק דיפוזי קל משיק לשק התקאלי C6-C7-בלט דיסק מרכזי על בסיס רחב ,קל ,מעט משיק לשק התקאלי ללא לחץ על חוט גובה D3-4 מודגם דיסק שאריתי של איחוי אלמנטים אחורים וריאנט של klipel feil ללא לחץ על חוט מבחינת הרופא הוא אמר לי שזה לא דברים משמעותיים והם מולדים ,כך שמבחינתו אני יכול לחזור לאימון מלא . בעיקר יש לי כאב תמידי קל באזור צוואר ובזמן האימון וכמה שעות אחריו מצטרף גם נימול קל בידיים שחולף לאחר כמה שעות. השאלה שלי היא התוצאות לא משמעותיות ואני יכול להתאמן משקלים קלים מבלי לפחד מהחמרה?ואם כן איזה אימונים?

איני מדריך לאימונים. אינני נותן המלצות עלסמך בדיקות דימות בלבד בלי בדיקה מלאה. אר לממצאים חלקם הם ניווניים אך חומרתם קלה .

מנהל פורום אורתופדיה