עד כמה זה משנה באיזה מנשא להשתמש?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/11/2018 | 10:29 | מאת: טל

שלום, יש לי תינוקת בת שלושה חודש במשקל 3.800. יש לי בבית מנשא בייביביורן מירקל עם המפתח הצר והבנתי שהוא מוגדר כמנשא לא פיזיולוגי חשבתי לקנות מנשא ארגו אדאפט שהבנתי שהוא כן מנשא פיזיולוגי מגיל לידה... השאלה שלי היא אם זה באמת כזה משנה ועד כמה ההבדל בין המנשאים יכול להשפיע על הילדה? והאם יש לך המלצה רפואית למנשא מסוים? תודה מראש

אין שום עדות או ראיה לכך שמנשא מסוייים עדיף על אחר. הילד צריך להיות צמד לגוף הנושא כשירכיו מפושקות ואינו הדוק מדי כך שהוא יכול לסובב את ראשו בקלות.

מנהל פורום אורתופדיה