כאבים כרוניים בשכמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/11/2018 | 10:51 | מאת: שירלי

סובלת מכאבים קשים בשכמה הימנית, כתוצאה מעבודה משרדית, כבר 6 שנים לסירוגין. נאמר לי שמקור הכאב שרירי, ניסיתי כדרוים, זריקות וולטרן וקורטיזול, אריגון סביבבת העבודה. כרגע מטופלת בפיזותרפיה ודיקור יבש, יש שיפור מעט לאחר הטיםול והישנות מיד כשאני חוזרת למשרד. אתמול בדיקור היבש, הרופא אמר לי ששריר הטרפז בקושי מגיב, כאיל והוא מת. האם ייתכן הדבר? מה עוד ניתן לעשות? האם אני יכולה להמשיך להתאמן בחד"כ כולל עבודה על חיזוק גב עליון?

"שריר מת" הוא משותק כך שהתנועות המופעלות על ידו הן בלתי אפשריות.

מנהל פורום אורתופדיה