כאב גב תחתון פועם בעיקר בשכיבה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/11/2018 | 06:40 | מאת: אברהם

בוקר טוב, שמתי לב מאתמול בצהריים כי לפעמים בעיקר במצב שכיבה או כמעט שכיבה שמתחיל לי כאב והוא מכאיב בדיוק עפ׳י דפיקות הלב. כשאני קם הכאב נעלם. הלילה שכבתי לישון ושוב החל הכאב הזה בגדה התחתון שנופיע ונעלם בקצב הלב ובזמן הכאב יש לי אי נוחות רבה ממנו, ניסיתי מספר תנוחות שלא עזרו ומיד לאחר שקמתי הכאב פסק, בהמשך הלילה הצלחתי לישון בלי כאבים כאשר מידי פעם הם החלו בעוצמה מתגברת כשתוך מספר שניות היו חזקים ושוב בקצב הלב כאשר הפעם הצלחתי לשנות תנוחה ולהפסיק את הכאב. סוג הכאב מטריד אותי ורציתי לדעת את משמעותו כאשר הצורה שהוא כואב בדיוק לפי. קצב הלב הבהילה אותי. האם יש קרש כלשהוא ללב ? להבנתי אם ניתן להפסיקו בעמידה או שינוי תנוחה ככל הנראה מדובר בעצב תפוס ? אני מטופל ב-2 סוגי אנטיביוטיקה בשל דלקת במעי הדק והייתי אף מאושפז לפני שבוע בגלל הכאבים בבטן. תודה רבה מראש

חשןב שתבדק על ידי רופא שימשש את בטנך יאתר את מוקד הרגישות בכדי לבדוק את האפשרות שמדובר המפרצת ביטנית

מנהל פורום אורתופדיה