שב בכף רגל וחוות דעת אורטופד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/10/2018 | 21:07 | מאת: שי

נפלתי ונפצעתי ברגל רציתי לדעת מה המשמעות של פריקה טביוטלארית ופריקה סובטלארית

פריקה זה עברית גרועה הכוונה היא לנקע. נקע טיביותלרי הנו נקע של הקרסול שבו עצם התלוס יצאה ממקומה ביחס לעצמות ההשוקה והשוקית. נקע סובתלרי הנו מצב שבו עצם העקב חרגה ממקומה ביח לעצם התלוס.

טוב מראה עיניים..... https://www.google.co.il/search?q=dislocation+ankle&hl=iw&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwiW3-rLz6PeAhVKF5AKHV3zBI0Q_AUIDigB&biw=872&bih=362#imgrc=FU3ymM7k3b31jM:

מנהל פורום אורתופדיה