כאבים של שנה בקרסול פנימי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/10/2018 | 19:07 | מאת: אור

שלום ד"ר, לפני כחצי שנה עבדתי במלצרות(הליכה מרובה) למשך כמה חודשים ומאז התחילו לי כאבים במפרק הקרסול בצד הפנימי של רגל ימין...הלכתי לאורטופד, הוא איבחן פלטפוס גמיש ואורך רגל ימין ארוכה מהשניה בכ11 מילימטרים....עשיתי מדרסים לפי מידת גבס והלכתי איתם יותר מחצי שנה ואין שיפור בכאבים בקרסול...עשיתי צילום קרסול, יצא תקין, וגם בדיקת mri, יצא תקין....מה אני יכול לעשות? האם כדאי לי לעשות זריקת קורטיזון? אולי יש לי סדק בעצמות?mri בוחן סדקים? מיפוי עצמות לא עשיתי. חשוב להבין שאיזור הקרסול ברגל ימין מאוד רגיש, כל תנועה לא נכונה קטנה יכולה להוביל לכאבים עזים שפוחתים לאחר כמה ימים, אך נשאר כאב קל כרוני ומעיק. איזה בדיקות עוד אני יכול לעשות ? תודה, מיואש כבר..אם תרצה אני יכול להעלות לפה את בדיקת הmri או הצילום

הבדיקה הבודדת החשובה מכל היא בדיקת הקרסול על ידי האורתופד . בבדיקה כזאת ניתו ללמוד על יציבות הקרסול על טווח התנועה על מראה הקרסול ועוד.

מנהל פורום אורתופדיה