נפיחות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/01/2003 | 08:40 | מאת: שי

שלום ד"ר אני סובל מזיזים גרמיים בגב כף הרגל. התופעה קיימת אצלי מספר שנים והתעצמה בשנים האחרונות, עד כדי כך שאיני מסודל ללבוש נעליים סגורות (זה לוחץ וכואב מאוד). לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח להסרת הזיז באחת הרגליים. לכאורה ניתוח פשוט. אולם המקום עדיין נפוח מאוד ורגיש למגע (כואב מאוד). עשיתי צילום ואכן העצם הבולטת הוסרה, כך שהנפיחות היא תוצאה של משהו אחר. פניתי למנתח והוא טוען שזה טבעי ונורמלי,ויקח עוד מספר חודשים עד שהרגל תתאושש. לי זה נראה לא הגיוני ואני חושש שקיימת בעייה. שאלות: א. האם המצב תקין? ב. אני מעוניין לפנות לאורתופד לייעוץ, שיראה את הרגליים. היכן קיימת רשימה של אורתופדים כזו? ג. האם ישנן נעליים מיוחדות אשר אינן לוחצות על גב כף הרגל, נראות אסטתיות וכו'.? תודה

א. איני יודע בלי לראות ב. באתר של האיגוד הישראלי לאורתופדיה יש רשימת אורתופדים. ג. לעניין הנעלים כדאי שתפנה לאורטוטיסט(טכנאי אביזרים אורתופדיים )

מנהל פורום אורתופדיה