יישור לורדוזיס צווארי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/10/2018 | 12:32 | מאת: מיטל

שלום, עברתי תאונת דרכים לפני חצי שנה, שבר ביד ויישור לורדוזיס צווארי. לגבי היישור לורדוזיס צווארי לא קיבלתי יותר מדי מידע והסבר מה ההשלכות ומה זה אומר בעתיד האם אסבול מכאבים? יש לי כאבים בצוואר ובגב עליון, האם זה עובר? שמתי לב שיש לי מין גיבנת בצוואר, האם זה יכול לגרום לגבנת ?

מדובר בתסמין או סימן ולא במחלה מסויימת. הוא מלווה מצביםרביםונגרם ככלהנראה מכווץ הגנתי( להגן בפני כאב מסיבות שונות) של השרירים המייצבים את הצוואר.

מנהל פורום אורתופדיה