שאלה בנושא בקע דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/10/2018 | 14:18 | מאת: שרון

היי , בפענוח בדיקת אמ אר איי נמצא כי יש לי בקע דיסק בין החוליות- c6-c7 , רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות על מנת להקל על הכאבים? מרגישה כאבים בשכמה כולל נימול . מה הטיפול בבקע דיסק ?

לא מטפלים בבקע אלא באדם אצלו יש בקע דיסק. הטיפול נגזר משלל נתונים הכול החל בעצמת המחושים, מישכם, מידת ההפרעה בתפקוד, פגיעה מוטורית פגיעה תחושתית ,פגיעה בסוגרים. האפשריות כוללות טיפול על פי המחושים נוגדי כאב וכו') זריקה אפידורלית או אפידורלית סלקטיבית, בסוף הדרך - ניתוח לכריתת הדיסקוס הפרוץ . ,

מנהל פורום אורתופדיה