נפיחות בקרסול לאחר ת.דרכים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/10/2018 | 21:53 | מאת: סיגל א

עברתי תאונת דרכים לפני חודשיים. הקרסול הימני התנפח מאד ככל הנראה כתוצאה מלחץ של הרגל על הדוושה של הברקס כדי לא להכנס ברכב מקדימה. רכב נכנס בי מאחור... עברתי צילום רגיל ,אולטרסאונד ולא מצאו מה הבעיה. כבר חודשים הקרסול נפוח. אם אני מרבה בהליכה הוא מתנפח יותר ואף לעיתים 3 האצבעות מקדמות מהקמיצה פנימה. לא מוצאים כלום אך הנפיחות גורמת לכאב ולחץ בעיקר עם נעליים. מה לעשות?

עליך לחזור לאורתופד שלך ולשאול אותו: 1. מה לדעתך הסיבה למחושי. 2. מה יש לעשות 3. למה זה חשוב לעשות זאת

מנהל פורום אורתופדיה