פענוח בדיקת ברך U.S

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/10/2018 | 19:56 | מאת: חנה

ענוח הבדיקה נכתב כדלקמן: QUADRICEPS TENDON: הדגמה תקינה. PATELLAR TENDON: הדגמה תקינה בורסה סופראפטלית: הדגמה תקינה. מדור פנימי של הברך כולל MCL: הודגמה רצועה בלתי אחידה ברוב שטחה, לא הודגם קרע. מדור חיצוני של הברך כולל LCL: הדגמה תקינה. בברך אחורית: לא הודגמה ציסטה ע"ש "בייקר". BURSA PES ANSERIN: הדגמה תקינה. שאלתי היא: מהי הבעיה ברצועה? כיצד ניתן לטפל בבעיה? תודה על תשובתך היעילה.

אם הברך יציבה אין לממצא שום משמעות. זאת לדעת: בדיקת על שמע של הברך היא בדיקה מוגבלת במידת האינפורמציה שהיא יכולה לגלות . היא טובה רק לפגיעות שטחיות

מנהל פורום אורתופדיה