כאב/מוגבלות קלה באמה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/09/2018 | 22:54 | מאת: אלי

היי לציין שאני מתאמן כ 12 שנים אמה חלק חיצוני יד ימין ,כאב קליל שאני לוחץ עליה, איזור שריר האמה כ 4 סמ לערך מהמרפק עצמו בחלק העליון אני לוקח בחשבון שזאת דלקת קלה והתור לאורטופד רק בנובמבר אז אני מסתמך רק על האינטרנט. עושה פיזיוטרפטיה ומורח וולטרן השאלה שלי היא מה הסגר הנכון? האם לתת מנוחה מוחלטת ליד מאימונים? כמה זמן לעשות פיזיוטרפיה? הרי אין לי כאב.. רק בתנועות מסוימות אז אם עדיין לבצע תרגילים של פיזיוטרפיתה? למרות שאין כאב? האם פיזיוטרפיתה לאיזור יכולה לעכב את ההחלמה? אני הרי מרגיש את האיזור שאני עושה.. תן לי כלים בבקשה להתמודד ולקצר את זמן ההחלמה כי עד נובמבר אני רוצה להרגיש שאני מטפל בבעיה ולא מתעלם + יש לציין שהייתי אצל רופא משפחה שלא איתר כמובן כלום וההביא לי מרשם לוולטרן... כמובן שיש כאלה שהיו מתעלמים מהכאב / רגישות הזאת אני פשוט לא אוהב להזניח ואם יש הגבלה קלה מעדיף לטפל לפני שיחמיר

אני מתקשה לישב בין הרושם שלי שאין לךך בעיה רצינית ובין מידת הרצינו שאתה לוקח אותה.

מנהל פורום אורתופדיה