כאבים מאחורי הברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/01/2003 | 09:16 | מאת: חלי רון

יש לי כאבים מאחורי הברך, ממש כמה ימים. אציין כך: אני בת 38, בגיל 5 ובגיל 6 עברתי ניתוח להסרת גידול - שומני!!! שהיה לי מאחורי הברך. לפני שנתיים הופיע שוב משהו, כמו גולה כזאת מאחורי אותה ברך. הלכתי ובדקתי, ואכן אחרי כמה זמן היא נעלמה. נעלמה לחלוטין. פתאום עכשיו יש לי כבר שלושה-ארבעה ימים כאבים, נסבלים, באותה ברך. אני מאוד מוטרדת. מה זה יכול להיות??? לתשובה מהירה אודה.

יש הרבה סיבותאפשריותאך נוכח סיפורך הייתי מנחש שמדובר בציסטה (שלפוחית ) בגומה הפופליטאלית

18/01/2003 | 14:08 | מאת: חלי

ד"ר תודה על תשובתך, אך תסביר לי עד כמה הדבר דורש בדיקה, והאם יש לדעתך צורך בניתוח. אני מאוד מאוד חוששת מניתוח. אציין בפניך גם שזה לגמרי לא מפריע לי בתנועה. אני הולכת המון (הליכה רגלית). פשוט כאב לא רגיל (אך לא מגביל). בתודה מראש, חןדר' אסא לב-אל כתב/ה: > > יש הרבה סיבותאפשריותאך נוכח סיפורך הייתי מנחש שמדובר בציסטה > (שלפוחית ) בגומה הפופליטאלית

מנהל פורום אורתופדיה