רעש של עצם נשברת בעת סיבוב כף יד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/09/2018 | 21:39 | מאת: אנה

שלום, יש לי כאבים בשורש כף היד, מעט באצבעות ובזרוע מעל שורש כף היד מחודש יולי. האורטופד טוען שזה כנראה או בלט צווארי או פריצת דיסק ואני ממתינה לct. חוץ מזה שאני מסובבת את כף היד המדוברת שפנים כף היד מופנה אלי- ימין, לסיבוב משמאל לימין, המפרק שבין שורש כף היד לזרוע משמיע רעש של קליק כמו שבירת עצם ואני מרגישה חיכוך בין העצם של הזרוע לשורש כף היד. אחרי שאני עושה את זה מספר פעמים אני מרגישה שהכף יד מתחילה לכאוב. האם יכול להיות ששם הבעיה ולא בצוואר?

אני מנחש שכוונתך היא שאת שומעת/חשה קרקוש בביצוע תנועה מסויימת במפרק כף היד אן לזה קשר לצוואר

מנהל פורום אורתופדיה