כאב והגבלה בתווכי תנועה לאחר נפילה כעבור שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/09/2018 | 10:40 | מאת: דנה

תוצאת mri: קו שבר באספקט האחורי הצדדי של הגבשושית הגדולה עם קונטוזיה לשדית סביבו ודחיסה של הקורטקס ממצא המתאים לנזק היל זקס. מודגם נוזל בכמות קטנה בבורסה הסוב אקרומיאלית קרע חלקי של המשטחהארטיקולרי של גיד הסופרסטינטוס באזור אחיזתו לגגבשושית הגדולה בקוטר 8 ממ הצדדי הפנימי . אנא להתיעצותך חשוב לי לציין כי מזה שלושה חודשים איני עובדת סובלת מכאבים ,לא ישנה טוב בלילות הגבלה בתווכי תנועה . פזיוטרפיה פעמיים בשבוע ללא הטבה כולל ניסיון טיפול ב רפואה משלימה אודה להתיחסותך

הבדיקה שחשוב שתעשי הנה MRA ( כלומר MRI עם חומר ניגוד במפרק) לאחרח מכן סביר להניח שיהיה צורך ב ארתרתוסקופיה.

מנהל פורום אורתופדיה