כאבים חזקים בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/09/2018 | 11:06 | מאת: ניצחית

שלום ד"ר יכול בבקשה להסביר לי מה זה אומר ומה הטיפול .אני סובלת מכאבים חזקים שאני יושבת ושאני עומדת הרגליים ממש כואבות לי. עשיתי סיטי ורשמו לי: SIJ-שינויים ניוונים דו"צ עם היווצרות אוויר בכמות קטנה דו"צ . תת פריקה קלה בחליה דיסטלי של עצם הזנב ורושם ועיבוי קל של רקמה רכה הסמוכה. אין לי מושג מה זה אומר ומה צריך לעשות על מנת לטפל בכאבים שיש לי.עבר כבר חודש מאז שנפלתי ועדין יש לי אותם כאבים. אודה לתשובתך ושבת שלום.

הצעד הראשון לטיפול הוא אבחנה . לשם אבחנה יש צורך בבדיקה גופנית בכדי למקם את מקור הכאב.

מנהל פורום אורתופדיה