כאבים בירך ולאורך הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/09/2018 | 16:55 | מאת: מלי

שלום, מזה מספר חודשים שאני סובלת מכאב (שהחמיר מאד לאחרונה) בירך המקרין לאורך הרגל, הכאב חזק במיוחד בזמן עליה במדרגות וכן בזמן שכיבה עד כדי כך אני מתעוררת משינה בגללו, הייתי אצל רופא אורתופד אשר שלח לצילום פרק ירך התשובה: הודגמו שינויים אוסטאוארוטיים בפרק ירך, אין עדות לנגע גרמי, התור הבא הוא בעוד מספר שבועות והכאבים מציקים מאד, מה אתה מציע לי לעשות? תודה רבה ושנה טובה,

בקש עזרה ( תרופות נוגדות דלקת) מרופא המשפחה

17/09/2018 | 08:57 | מאת: מלי

תודה, הבעיה שאני סובלת מקוליטיס כיבית וחוששים לתת את התרופות נוגדות הכאב הלא סטרואידיות, האם אתה סבור אחרת?

מנהל פורום אורתופדיה