אין איחוי מלא

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/01/2003 | 11:21 | מאת: מורל

בחור כמעט בן 19, לפני 5 חודשים שבר את הקרסול בפטישון השמאלי ברגל שמאל, 3 חודשים היה מגובס, כיום- אין איחוי מלא וגם יש בריחת סידן מקומית. סובל מכאבים חזקים בהליכה, לא מסוגל ללכת יותר מ- 500 מטר ביום בהליכה איטית. מה לעשות? האם הליכה מאמצת יכולה להזיק לרגל?מה צריך להיות הטיפול הרפואי הטוב ביותר כרגע? זקוקה לתשובה בדחיפות.

להפעיל להפעיל.התאור מעל החשד שמדובר בסיבוך הנקרא: CRPS ראשי תיבות של COMPLEX REGIONAL PAIN SYNDROME או בשם אחר בקיצור RDS.

15/01/2003 | 23:54 | מאת: מורל

למה הכוונה: "להפעיל, להפעיל" ?, ומהו הסיבוך : R D S ? ומה אפשר לעשות כשכל כך כואבת לו הרגל כשהוא הולך יותר מ-200 מטר ברציפות? זקוקה לתשובה במהירות.

מנהל פורום אורתופדיה