כאב בשכמות ובצוואר מזה כשבוע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/09/2018 | 13:47 | מאת: מתן

שלום ד״ר. מזה כשבוע יש לי כאבים הולכים ובאים בצוואר ובשכמות. נתנו לי זריקת וולטרן וכן טיפול של 5 ימים פעמיים ביום של קטאפלם. ההיתי אצל כירופרקט וזה לא ממש עזר. הכאב מחריף מאוד בזמן ישיבה ושכיבה במיטה וכמעט ולא מורגש בעמידה והליכה. כאשר יש כאב הוא חד מאוד וממש ממש כואב. האם זוהי דלקת? זה הגיוני ששריר תפוס כשבוע? מה עוד ניתן לעשות? תודה רבה מראש!

המונח דלקת אינו עומד בזכות עצמו אלא צריך להיות קשור לרקמה מסויימת אותה יש לאפיין. מנגנון יצירת הכאב במקריםרביםדומה מאד למנגנון יצירת הכאב במחלה דלקתית . שריר תפוס - לא סביר

מנהל פורום אורתופדיה