עצם השוק בולטת בחלקה הפנימי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/08/2018 | 03:28 | מאת: בליטת עצם השוק

שלום באמצע חודש רבעי קבלתי מכה חזקה ברגל וכל האזור נהיה סגול ונפוח, לאחר חודשיים ירד כל הנפח והבחנתי שעצם השוק הפנימית שלי (חלק ממנה) בולטת במגע, כלומר לא רואים זאת אלא רק מרגישים.. בנוסף גם לאחר המכה היה לי קושי בדריכה על הרגל וצלייה קלה כמה ימים, חשוב לציין שהם חלו רק בזמן שסמוך לקבלת המכה ושכרגע אין כאבים, אלא שלפעמים פתאום מגיע כאב חד ונעלם ואין רגישות במקום. כמו כן יש לי דלקת בברכיים ובכתפיים ועקמת בעמוד השדרה, עוסקת המון בספורט (בנוסף משרתת כלוחמת אם המידע הזה יכול להועיל) האם היתכן קשר בין הדברים? מזה עלול להיות? האם זה יעבור עם הזמן כי בכל זאת זה נגרם מפגיעה ישירה במקום הפציעה,?

סביר להניח שמדובר בדמומת( שטף דם ) מתחת לקרום העצם. היא תספג עם הזמן

מנהל פורום אורתופדיה