cmp?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/01/2003 | 13:44 | מאת: עידו

שלום, אני חייל קרבי עם פרופיל 97, לאחרונה סבלתי מכאבי ברכיים - ומצאו אצלי cmp. כל הידוע לי שזאת בעייה גנטית, בה חסר לי סחוס. ושכנראה הפרופיל שלי יפגע כתוצאה מזאת.. הייתי רוצה לברר יותר פרטים.. בייחוד ההשלכות של הבעייה אם אני ימשיך במסלול הקרבי ואם אני אוריד פרופיל לכמה תודה מראש עידו

למרבית הצער נעשה שימוש באבחנה CMP באופן קל מידי. בעקרון אי אפשר לעשות אבחנה זאת אלא לאחר ארתרוסקופיה. האבחנה המודרנית לבעייתך היא AKP שזה קיצור של ANTERIOR KNEE PAIN. זה למעשה סל של אבחנות או סיבות הגורמות לכאב ברך קדמי שCMP היא רק אחת מהן. התשובה לשאלותיך תתקבל רק לאחר מידע מדוייק על מצב ברכך ולא על סמך אבחנה לא מדוייקת.

מנהל פורום אורתופדיה