צריבה למרגלות שוק שמאל בצד החיצוני

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/07/2018 | 08:35 | מאת: רבקה

בוקר אור! לפני שבוע, ב9/7,עברתי ניתוח, להיצרות בחוליות L2-3. .לפני שלושה חודשים עברתי ניתוח זהה להיצירות L4-5 S1 התאוששתי יפה והכאבים ברגל ימין נעלמו ,הם היו הסיבה לניתוחים. הבעיה, שמיד אחרי הניתוח השני, התחילו לי כאבים במורדות השוק ברגל שמאל, מעל העקב בצד החיצוני של הרגל.תחושת צריבה חזקה המקשה על ההליכה ואפילו על השינה, מה שלא היה עד כה. הצריבה/ כאב , מופיעים לסרוגין ,בזמן הליכה ובזמן מנוחה. האם לחכות וזו יכולה להיות תופעת לואי לניתוח , ללחץ עיצבי שקשור לניתוח , או שצריך התייחסות מיידית? מה עלי לעשות? בתודה על ההתייחסות .

פנה ליעוץ בהקדם . חשוב לך שיהיה תעוד מסודר של הממצאים וכן יש דברים שקל יותר לפתור אותם בהיותם " צעירים"

מנהל פורום אורתופדיה