שבר בפיקה ושבר בקלביקולה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/07/2018 | 22:04 | מאת: לריסה

שלום לפני 3 שבועות עברתי תאונת דרכים האופנוע ושברתי פיקה בברך שמאל וקלביקולה יש לי שבר בפיקה לאחר 3 שבועות הורידו לי את הגבס ושמו לי ברכיי ת ברך יש עדיין נפיחות בבפערה האם זה בסדר האם אוכל לכופף את הרגל ולתפקד כרגיל והאם אזדקק לפיזתפיות האם השבר בקלביקולה יתאחה כי עכשיו מאוד קשה לי להרים יד שמאל האם אוכל לתפקד עם היד ואוכל להרים יד כרגיל. תודה מראש

לפי הטיפול שקבלת נראה שמדובר בשבר " קל" ןלכן סיכויי ההחלמה והשיקום מצויינים . זה נכון לשני השברים

מנהל פורום אורתופדיה