כאבים בקרסול ותשובות בדיקת אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/07/2018 | 15:45 | מאת: מור

1) עשיתי אולטרסאונד בגלל כאבים ברגל ימין יצא תקין אך ברגל שמאל נמצא כך: הרצועה הATFL: מעובה, מרקם בלתי אחיד, הסננה של שומן מסביב עם ווסקולריזציה מוגברת. אשמח לדעת מה זה אומר ( זה מה שגורם לכאבים?) ואם יש לזה פתרון 2) בצילום קרסול נמצא : עצם מסרק השניה השמאלית מאורכת כף רגל על שם Morton יש פתרון לזה? תודה

שינויים בבדיקה ברגל שמאל לא מסבירים כאב ברגל ימין . כף רגל על שם מורטון הנה ממצא של שינוי מולד שבו עצם המט ( מסרק9 הראשונה קצרה מהשניה במידה ניכרת. זה יכול להסביר כאב בכרית כף הרגל.

04/07/2018 | 16:41 | מאת: מור

איפה שנמצא הממצא ברגל שמאל שם כל הזמן כואב יש לזה פתרון?

מנהל פורום אורתופדיה