תמט חוליה D11 נותנת כאבים לצד שמאל.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/06/2018 | 10:21 | מאת: אלברט אהרונוב

שלום דר'.אני אלברט אהרונוב נהג אוטובוס.גיל 68.סובל מכאב גב תחתון.נישלחתי על ידי רופא המשפחה לצילום רנטגן.ונימצא שבחוליה D11 נראה שיש נפילה בדיסק .ונאמר לי שזה ניקרא תמט.ראיתי באחד השאלות .שאתה מפנה לחגורה לירכוש בחנות .השאלה היא איזה חנות רוכשים את החגורה הזאת ומה מתאים לתמט חוליה.D11 שאלה.2 איזה טיפול פיזיאותרפי לתת.ואיך אני מטפל בכאב.דיקור סיני.כוסות רוח.או עיסוי רפואי או שבדי? או יש דרך טיפול שתוכלו להמליץ לי עליה.תודה מראש. א.אהרונוב.

הטיפול מיועד לבן אדם הסובל ולא לצילום. לא ברור לי ממה אתה סובל ולכן איני יכול להמליץ על טיפול

מנהל פורום אורתופדיה