שני מוקדי דלקת ביד כתוצאה ממאמץ

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/04/2018 | 09:06 | מאת: מאירה

שלום רב ,ניקיתי במאמץ רב לפסח והתחילו כאבים בשורש כף יד ימין וכן במפרק של האגודל ,פניתי ל''טרם'' מכבי ,הרופא המליץ על סד ופנייה למומחה כף יד , התאריך הפנוי הקרוב ביותר הוא ל 2.5 ,בנתיים אני סובלת גם מעייפות וגם מהגבלה בתנועת האגודל [טריגר פינגר] , אני מחממת את האיזור , מורחת וולטרן ורציתי לשאול מה עוד אפשר לעשות? עליי לציין שאני לא סובלת מכאבים בכלל , רק אם אני מזיזה את האגודל והוא נתקע ומכאיב ורק אם לוחצים על שורש האגודל , האם העייפות שאני מרגישה קשורה לדלקת ? תודה רבה

קיבוע של האגודל עוזר לפעמים. העייפות אינה מחמת הכאבים שציינת

מנהל פורום אורתופדיה