כתף מה אומרים התוצאות? והאם ניתוח?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/04/2018 | 14:40 | מאת: כתף

שלום דוקטור. בן 22 השתחררתי מהצבא לפני חודש כלוחם.. לפני כ3 שנים פרקתי את כתף שמאל לא הלכתי לרופא אך לאחר מספר פעמים שחזר לי הפריקות הלכתי לרופא והוא אמר שזה תת פריקה לפני חודש עשיתי אמ אר איי והתוצאות הם: קרע בלברום הקדמי האמצעי והתחתון. אי סדירות מינימלית של הגבול האחורי- עליון של גבול ההומרוס. אין מזהים נגע חד משמעי מסוג היל-זקס במפרק האחורי יש גופיף חופשי חסר סיגנל באורך 0.9 ס"מ .

קרע של הלברום קורה בעת נקע של הכתף . זה גורם לנקעים חוזרים . הטיפול הוא בניתוח.

מנהל פורום אורתופדיה