כאב בתחילת הליכה וקימה מישיבה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/04/2018 | 19:40 | מאת: גל

בת 59. לפני חודשיים עברתי ניתוח להחלפת מפרק ירך בגישה הקידמית. סימתי את הפיזיוטרפיה וטווח ההליכה שלי גדל. בכל תחילת הליכה יש לי כאב באזור המפרק בעשרת הצעדים הראשונים. בקימה בישיבה וביציאה והליכה לאחר נהיגה מופיע כאב בדיוק כמו שהיה לפני הניתוח. האם יש בכך בעיה לגבי הניתוח? האם הכאב יכול או אמור לחלוף?אחרי כמה זמן לערך מהניתוח? תודה מקרב לב.

אין דרך לדעת את התשובה לשאלתך ללא בדיקה מדוקדקת כולל עיון בצילומים

מנהל פורום אורתופדיה