לאחר ניתוח TARGON FN

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/04/2018 | 19:10 | מאת: ניתוח טרגון

לפני כחודש נפלתי בביתי ושברתי את צוואר הירך למחרת בוצע ניתוח טרגון FN שאני מקווה שעבר בהצלחה . ושאלתי מתי הירך תפסיק לכאוב ותישמע לפקודות שלי ותבצע פעולות ? כרגע אני מרגיש חסר יכולת לחלוטין להפעיל את הרגל מהירך ! רק תמיכה של רגל שמאל בימין מאפשרת תזוזה מוגבלת . הברך פועלת היטב . האם חס וחלילה יש מצב לנכות או שזה מצב נורמלי ? בעוד כשבועיים עושים צילום ועוברים ביקורת אורטופד בבית החולים . תודה לתשובתכם.

אחג הסיבוכים הכי שכיחים של שבר ללא תזוזה של צוואר עצם הירך הנו נמק של ראש עצם הירך . אםיש כזה הוא יתגלה תוך מספר שבועות.

מנהל פורום אורתופדיה