כאבים חזקים מאוד בכתף ולאורך היד כולל כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/04/2018 | 05:52 | מאת: טלי

במהלך השבועיים האחרונים בעלי סובל מכאבים חזקים בכתף שמאל - שכמות + צוואר + לאורך היד. ובימים האחרונים זה החמיר מאוד עד כדי שמתעורר ולא יכול לישון וכל נגיעה הכי קלה באזור גורמת לו לכאב חזק. קיבל ארקוקסיה לפני שלושה ימים וזה לא עוזר לו עם הכאב. מה מומלץ לעשות? האם בינתיים אפשר לשלב נורופן עם הארקוקסיה? תודה רבה

ראשית יש לאבחן , כלומר למקם את מקור הכאב ואת הגורם לו. אפשר לשלב ארקוקסיה עם תרוטפה נגד כאב ( אקמול, אופטלגין, תרמדול, אוקסיקונטין וכיו"ב. אסור לשלב ארקוקסיה עם נורופן (או כל נוגד דלקת אחר)

23/04/2018 | 23:47 | מאת: ישראל

כמובן שצריך לסמוך על מה שהרופא אומר אבל מכיוון שאני סובל מאותם סימפטומים ואובחנתי שיש לי כתף קפואה אני עושה פיזיותרפיה בשילוב עם ארקוקסיה ויחסית הכאבים פחתו גם יש תרגילים לעשות בבית זה דורש סבלנות וזמן רפואה שלמה

מנהל פורום אורתופדיה