כאבים בברך קושי בקיפול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/02/2018 | 18:01 | מאת: נעמה

היי, אני בת 27 כאבים בברך מזה כחודשיים, הייתי מתאמנת כרגע במנוחה. באולטרסאונד כתוב בבורסה סופראפטלרית- הודגם עודף נוזל בכמות בינונית וברנטגן- היצרות קלה של רווח תוך פרקי בחלקו המדיאלי אשמח לדעת מה זה אומר, ואם יש מה לעשות בינתיים עד שיגיע התור לרופא תודה!

בורסה זה כיס . כיס כזה יש בצד הקדמי של פיקת הברך. דלקת של הציפוי הפנימי שלהכיס גורמת לנפיחות וכאב מקומי. הדלקת יכולה להגרם על ידי לחץ מתמשך על הברך. דוגמה שכיחה היא אצל רצפים

מנהל פורום אורתופדיה