MRI ארטרוגפריה מפרק הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/02/2018 | 16:33 | מאת: ענת

שלום, שאלתי היא, כמה זמן לאחר ניתוח ארתרוסקופיה לתיקון לברום מפרק הירך ניתן לבצע MRI ארטרוגרפיה? אפרט - ביום חמישי עברתי את הניתוח הנ"ל ואני חוששת, שבאחד מהלילות עשיתי תנועה לא טובה ואחד הקיבועים יצא ממקומו (היה כאב חד ונשמע קול "קנאק" חזק). מאז כואב לי יותר ממה שהיה מאז הניתוח. לכן אני מבקשת לברר האם ניתן לעשות את הבדיקה הנ"ל כבר, כדי לברר מה קורה או שצריך להמתין להחלמה מלאה של המפרק. תודה רבה.

זה תלוי במתכת מהם עשויים העוגנים ( אם השתמשו בכאלה) . טיטניום היא מתכת שאינה מתחממת בבדיקת מר"י ואינה משבשת את התמונה המתקבלת

מנהל פורום אורתופדיה