כאבי גם שמקרינים לבטן העליונה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/02/2018 | 23:33 | מאת: יובל

שלום, בת 27 עברתי פריצת דיסק גדולה (על פי האורטופד) בחוליות l4 l5 הכאבים לרוב מקרינים לרגל שמאל או ימין או לשניהן. מטופלת בפיזיוטרפיה ורופא המליץ על ניתוח. כגגע אני לא רוצה לבצע את הניתוח. לפני כמה שנים שמתי לב שיש לי כאבים שבאים והולכים בבטן העליונה באיזור הצלעות מצד ימין. עברתי את כל הבדיקות האפשריות והכל יצא תקין. אך הכאבים מתגברים במיוחד לפני מחזור (כשבועיים לפני). האם ייתכן בגלל הפריצת דיסק כאבים שמקרינים לאיזור הבטן העליונה בצד ימין ברמה כזו שאני מרגישה כאילו יש לי אבן תקועה שם(למרית שבמישוש זה רך ורגיל)? תודה והמשך יום מקסים

כאב ברביע הימני עליון של הבטן יכול הגרם מפריצת דיסק T8-9 או T9-10

מנהל פורום אורתופדיה