חוסר תחושה בירך ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/02/2018 | 07:32 | מאת: דור

שלום רב. אני בן 30. 1.85 שוקל 109. ביומיים האחרונים (תוך כדי מחלת שפעת) וגם עכשיו, (רצוף) אני מרגיש חוסר תחושה קלה/הירדמות בירך ימין. יחסית חלק נרחב בירך נוטה לצד החיצוני. האם זה בגלל שכיבה מרובה? אולי עודף המשקל? לא חוויתי לפני זה משהו דומה. כרגע בגלל השפעת אני עם אופטלגין נוזל/אדוויל לסירוגין. תודה

מרלגיה פראסטטיקה. קשור לעודף משקל במיוחד

17/02/2018 | 06:51 | מאת: דור

האם זה בר חלוף? אני כרגע במגמה של הורדה במשקל. האם יש טיפולים נוספים שאפשר לעשות? האם זה מקרי שזה הגיע ביחד עם השפעת? תודה

מנהל פורום אורתופדיה